INNMELDING

Privatmedlem

Kjøp av en andel i bilkollektivet gir deg rett til å til enhver tid reservere  bil. Til hver andel følger en årlig medlemskontingent. Det forutsettes at du ved innmelding har satt deg inn i hvordan bruk av bilkollektivets tjenester fungerer, og kjenner gjeldende priser.


Fremgangsmåte

Fyll ut registreringsskjemaet under og bekreft at du har lest bilkollektivets bilbrukskontrakt. Send kopi av ditt førerkorts fremside til Trondheim Bilkollektiv via e-post, eller ta det med til vårt kontor i Sandgata 30. Etter registrering får du tilsendt faktura for kjøp av andel samt medlemskontingent. Når disse er betalt, og vi har møtt deg får du brukernavn og passord som lar deg logge inn og reservere bil.

Hvis du ikke hører noe innen 3 dager så kontakt oss på telefon eller mail.

Innmelding

Bedriftsmedlem

Kjøp av en andel i bilkollektivet gir virksomheten rett til å til enhver tid reservere én enkelt bil. Til hver andel følger en årlig medlemskontingent.

Det forutsettes at virksomhetens kontaktperson overfor bilkollektivet ved innmelding har satt seg inn i hvordan bruk av bilkollektivets tjenester fungerer, og kjenner gjeldende priser. Virksomheten gis én bruker i bilkollektivets bestillingssystem. Denne brukeren får som oppgave å administrere ordningen innad i virksomheten, det vil si opplæring i bilbruksrutiner for nye sjåfører. Som sjåfør skal man alltid sjekke kjøretøyet for skader både før og etter kjøreturen. Etter kjøreturen fylles en enkel kjørelogg ut. Bilen skal leveres ren og ryddig, er bilen skitten skal bilen bli vasket slik at den er klar til nesteman.Dersom du leverer bilen skitten vil du bli fakturert for det.
Din virksomhet ønsker å minimere bilholdsansvaret, kan dette avtales.

Virksomheten vil månedlig bli fakturert for bilbruk foregående måned, med alle leieforhold spesifisert, også hvem som var sjåfør.


Fremgangsmåte

Fyll ut registreringsskjemaet under og bekreft at du har lest bilkollektivets bilbrukskontrakt. Send kopi av kontaktpersonens førerkorts fremside til Trondheim Bilkollektiv via e-post, eller ta det med til vårt kontor i Sandgata 30. Etter registrering får virksomheten tilsendt faktura for kjøp av andel samt medlemskontingent. Når disse er betalt, og vi har møtt kontaktperson får Dere tilsendt brukernavn og passord som lar dere logge inn og reservere bil.

Innmelding